Velika pridobitev celjskega kluba

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško ima pri mlajših selekcijah novega generalnega sponzorja. To je postala Nova KBM.


Celjski velikan in Nova KBM sta sklenila sodelovanje. Tako je Nova KBM postala Zlati sponzor in uradna banka kluba, hkrati pa tudi sponzor mladih ekip kluba. Z njihovo pomočjo imajo tudi novo spletno stran www.bestacademy.si.

V prostorih banke v Celju, sta predsednik uprave Nove KBM, John Denhof in predsednik celjskega kluba, Jernej Smisl, podpisala dveletno sponzorsko pogodbo. Jernej Smisl, predsednik RK Celje Pivovarna Laško je ob tem povedal: “Izjemno ponosen sem, da danes sklepamo novo trdno partnerstvo. RK Celje Pivovarna Laško je bil januarja na Sporto konferenci razglašen za športno znamko leta in s tem nam je bila izkazana njegova marketinška vrednost, nato pa smo v zaključku sezone na športnem področju žal ostali brez državnega naslova. In čeprav je v takšnih trenutkih, ko športni rezultat ni najboljši, izjemno težko najti novega sponzorja, ki bi te podprl, pa je Nova KBM storila prav to. Podprla je naš klub in postala naš partner. Storila je tisto, kar si vsak od dobre banke najbolj želi. Podprla nas je in nam stopila ob bok, ko to potrebujemo. Nova KBM je lani s prevzemom Abanke še močneje vstopila v našo regijo in takoj pokazala, da jim je mar za lokalno okolje tudi v Celju. Tako sedaj skupaj gledamo v prihodnost in z ostalimi sponzorji dodajamo stabilnost, kar je osnova za rast in razvoj. Zahvaljujem  se vsem v Novi KBM, da so prepoznali naš klub, kot eno izmed znamk, ki jih bo predstavljala v prihodnje in jim pomagala izvajati vizijo Najboljše banke. Hvala tudi, ker so podprli naše mlade igralce in zanje danes ponosno predstavljamo novo spletno stran, ki bo namenjena njim, njihovim staršem in vsem, ki spremljajo tekmovanja in razvoj mlajših selekcij. Prepričan sem, da je pred nami lepa prihodnost. Sedaj smo pripravljeni na jutri!”

“V slovenskem prostoru je Nova KBM ena največjih finančnih institucij, ki zraven gospodarstva in kulture podpira tudi šport. Z rastočim vplivom narašča tudi naša odgovornost, da ostajamo vzor, ustvarjamo najboljše zglede in gradimo na dolgoročnih učinkih. Ponosni smo, da lahko aktivno prispevamo k razvoju mladih športnikov, sponzorstvo mladih ekip RK Celje Pivovarna Laško vidimo kot priložnost, da mlade spodbujamo k večji športni aktivnosti, profesionalne športnike pa motiviramo za še večjo predanost. Zdrav način življenja, ki vključuje športne aktivnosti, spodbujamo tudi med našimi strankami in zaposlenimi, saj je zdravje v Novi KBM pomembna vrednota. Veseli smo, da smo mladim ekipam kluba omogočili sodobno spletno stran, saj je digitalizacija prednostno razvojno področje naše banke. Uspešno postavljamo standarde sodobnega digitalnega bančnega poslovanja in veseli smo, da so naša prizadevanja prepoznana tako v strokovni javnosti kot med strankami,” pa je ob podpisu pogodbe povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.

Foto in vir: RK Celje Pivovarna Laško

Komentarji