Verdinek ostaja v črno-rumenem dresu še vsaj dve leti

Velenjčani so sporočili veselo novico. Verdinek ostaja v črno-rumenem dresu še vsaj do konca sezone 2023/24. 


Matic Verdinek je skozi svojo celotno rokometno pot bil že član celjskega kluba, od leta 2013 je igral v Mariboru, v sezoni 17/18 pa se je pridružil Velenju. V sezoni 18/19 je z Velenjem osvojil naslov pokalnih prvakov in prejel priznanje Rokometne zveze Slovenije za najbolj koristnega igralca in najboljšega strelca. Svoj prvi naslov državnih prvakov pa je slavil le dve leti kasneje. 

 

Matic Verdinek, rokometaš RK Gorenje Velenje
“Vesel sem da ostajam v črno rumenem dresu še vsaj dve leti. V klubu se počutim odlično, dobro delamo, kar se kaže tudi na naših rezultatih in upam da bomo tudi v prihodnosti kot ekipa funkcioniral kot sedaj.”

Janez Gams, direktor RK Gorenje Velenje
“Matic je krasen človek in odličen igralec. Že vrsto sezon je izjemno pomemben člen naše članske ekipe. Ponosni smo, da kljub svoji nesporni kvaliteti in obstoječem interesu ostalih bogatejših rokometnih sredin ne razmišlja o odhodu iz kluba. To je očiten pokazatelj, da so odnosi znotraj ekipe in kluba izjemno dobri. Verjamemo, da je podaljšanje pogodbe z Maticem, samo še dokaz več, da v klubu v naslednje dvoletno obdobje vstopamo z največjimi ambicijami in željo, da še naprej razvajamo naše rokometne navijače širom Slovenije.”

 

FOTO: RK GORENJE VELENJE

 

Komentarji