Veselin Vujović: “Lahko bi iskal opravičilo…”

Slovenska rokometna reprezentanca je včeraj odigrala prvo izmed dveh prijateljskih tekem proti Franciji v Rouenu. Slovenci se na prvi tekmi niso izkazali in priznali premoč zvezdniški ekipi Francije. Po informacijah iz strokovnega štaba je polovica igralcev slovenske reprezentance zbolelo z virozo, kar se je poznalo v igri naših fantov.


Varovanci Veselina Vujovića nikakor niso našli poti do gola. Hitri Francozi so izkoriščali napake naših v napadu in višali razliko. Med strelsko najbolj razpoloženimi v slovenski reprezentanci so bili igralci na krilnih položajih Janc, Verdinek in Šoštarič. Zagotovo smo v igri Slovencev lahko pogrešali strele od daleč Mačkovška in Henigmana, ki nista prihajala do ugodnih priložnosti za strel.

Po tekmi je svoje nezadovoljstvo nad igro izrazil selekor reprezentance Veselin Vujović: “Lahko bi iskal opravičilo v virozi, ki je udarila pol ekipe, a vseeno mislim, da lahko igramo bolje, kot smo prikazali na prvi tekmi v Rouenu. Zagotovo bomo poskušali drugo odigrati na višji ravni, ker reprezentanca Slovenije zasluži boljši rezultat in se mora prikazati v boljši luči.”

Slovence jutri čaka druga prijateljska tekma proti Francozom, ki bo na sporedu ob 19.00.

FOTO: Facebook

Komentarji