Veselin Vujović se vrača!

Znanec slovenskega rokometnega občinstva in nekdanji selektor slovenske rokometne reprezentance Veselin Vujović se vrača.  Po poročanju srbskega medija Monda bo vročekrvni Črnogorec ob koncu letošnje sezone zapustil Borac in prevzel mesto glavnega trenerja v Vardarju.


Ne glede na to, ali bodo Banjalučani osvojili naslov prvaka v Premier ligi Bosne in Hercegovine, bo Veselin Vujović zapusti klub in tretjič v karieri prevzel mesto prvaka Severne Makedonije in nekdanjega evropskega prvaka Vardarja, poroča Mondo.

Vse se je začelo z izjavo predsednika Vardarja Mihajla Mihajlovskega, ki je namignil na Vujovićevo vrnitev v lokalne medije:

“Kar zadeva Vujovića, sva dobra prijatelja, občasno se slišimo, svetujemo, si izmenjavamo mnenja, pred kratkim sva se videla. Nobenega dvoma ni, da ima Vuja rad Vardar. Zagotovo se bom pogovoril z njim in videl kje lahko najdemo skupno pot,”je dejal prvi mož skopskega kluba.

Razumljivo je, da je izjava spodbudila ugibanja o Vujovičevem odhodu s klopi banjeluškega kluba. Po poročanju srbskega medija Mondo je iz večih različnih virov potrjeno, da bo Vujović zagotovo zapustil Borac m: tel, četudi mu bo uspelo osvojiti naslov, kar pomeni, da ne bo podaljšal petmesečne pogodbe, ki jo je podpisal ob prihodu v klub.

Spomnimo, Vujović je dvakrat vodil dvakratnega evropskega prvaka, prvič v obdobju 2006-09, drugič pa od leta 2011 do 2013.

Komentarji