Veszpremu uspel veliki met

Nedavno so na uradni klubski spletni strani Veszprema objavili novice o podaljšanju pogodbe s tremi igralci kluba. Gre za ene izmed nosilcev igre madžarskega kluba Omar Yahia, Rasmus Lauge in Kentin Mahé.


Danskemu igralcu Rasmusu Laugeju, ki trenutno okreva po hudi poškodbi, zaradi katere je izpustil final 4 Lige prvakov in SP v Egiptu, ob koncu te sezone izteče stara pogodba, vendar je Danec s klubom sklenil dogovor, da v Veszpremu ostane do poletja 2024.

Zunanjo linijo in občasno tudi levo krilo bo še vedno dopolnjeval Francoz Kentin Mahé, ki se je prav tako odločil za podaljšanje pogodbe. Francoz, ki se že od prihoda na Madžarsko bori s poškodbami, je podpisal pogodbo, ki velja do poletja 2023. Od prihoda iz Flensburga je Mahé na 79 tekmah dosegel 238 golov.

Še en velik met pa je Madžarom uspel na položaju desnega zunanjega, kjer bo še naprej igral Egipčan Omar Yahia. Yahia je v dresu Veszprema doslej na 65 tekmah dosegel 192 golov, bil pa je eden od voditeljev reprezentance Egipta na domačem SP. Egipčan je z Veszpremom podpisal pogodbo do leta 2025.

Komentarji