Vid Miklavec: “Naš cilj je dvigniti raven igre”

Derbi kroga tokrat pripada ekipama RD LL Grosist Slovan in RD Riko Ribnica. Nobena izmed ekip v letošnji sezoni namreč še ne pozna poraza. Rokometaši Slovana so zagotovo prvovrstno presenečenje nove sezone, saj noben ni pričakoval, da bodo imeli po treh tekmah na računu prav toliko zmag. Na drugi strani Ribničani, ki letos prav tako še niso oddali točke. A od njih je bilo to pričakovati, saj vsako sezono ciljajo proti vrhu Lige NLB. Tako si lahko nadejamo izjemno napetega obračuna.


Vid Miklavec, rokometaš RD LL Grosist Slovan:
“Na Kodeljevo prihaja, neporažena ekipa Rika Ribnice, ki je, tako kot mi, zmagala že kar nekaj zahtevnih tekem. Naš cilj je dvigniti raven igre. Pričakujemo težavno tekmo, kjer bo štela vsaka žoga. Vsi navijači, vabljeni na Kodeljevo!”

Jan Pucelj, rokometaš RD Riko Ribnica:
“Občutek po tretji zmagi je odličen. Sedaj odhajamo na zahtevno gostovanje v Ljubljano k LL Grosistu Slovanu. Tudi oni so sezono začeli dobro. V soboto bo na sporedu pravi derbi, na katerem si želimo osvojiti dve točki. Tekma bo zahtevna, vendar smo samozavestni. V tej sezoni so nam navijači pomagali na dveh domačih tekmah, da smo prišli do dveh zmag. Želimo si jih tudi v soboto. Vabim jih, da se nam pridružijo v čim večjem številu v Ljubljani!”

FOTO: Lin Gombač / RD LL Grosist Slovan

Komentarji