VIDEO: Dragan Gajić v najboljši sedmerki Lige prvakov

V sedmem krogu najelitnejšega evropskega tekmovanja so na uradni spletni strani Lige prvakov objavili naj sedmerko kroga. Slovenski rokometaši se redno uvrščajo v izbor naj sedmerke minukega kroga, nič drugače pa ni bilo v zadnjem krogu. Za najboljše desni krilo je bil izbran Dragan Gajić, ki je za zmago Veszprema proti Brestu prispeval 8 golov.


Madžarski Veszprem, za katerega igrajo številni slovenski rokometaši, je v sedmem krogu Lige prvakov dosegel svojo četrto zmago. Madžari v skupini B zasedajo trenutno 4. mesto za drugouvrščenim Vardarjem in tretjeuvrščenim Montpellierjem pa zaostajajo le točko. Eden izmed glavnih adutov za zmago Veszprema proti Meškov Brestu je bil 35-letni Dragan Gajić, ki je dosegel 8 golov.

Nekaj zadetkov Gajića si oglejte v spodnjem videoposnetku:

These 7️⃣ players really stood out in the VELUX EHF Champions League Round 7. But who do you think was the best among the best?👉 VOTE NOW: https://ehf-handball.app.do/best-7-round7FC Barcelona Handbol SG Flensburg-Handewitt MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat Elverum Håndball Herrer Veszprém Handball Team Dinamo Bucuresti Handbal Club IFK Kristianstad

Objavil/a EHF Champions League dne Ponedeljek, 11. november 2019

Komentarji