VIDEO: Veliko pozitivne energije na prvem treningu slovenske reprezentance

Zadnji četrtek v letu 2019 je slovenska moška članska reprezentanca zakorakala v priprave pred evropskim prvenstvom, ki ga bodo januarja prvič v zgodovini gostile tri države – Avstrija, Norveška in Švedska. Uvodni dan treningov je minil pod vodstvom pomočnika selektorja Uroša Zormana, saj se je Ljubomir Vranješ zavoljo klubskih obveznosti ekipi priključil v petek. Zbrani fantje so pokazali obilico pozitivne energije in delovne vneme, kar je zagotovo odlična vzpodbuda.


V spodnjem video si oglejte prispevek Rokometne zveze Slovenije, ki so ga pripravili ob prvem treningu reprezentance, ki je izjemoma potekal v dvorani Zlatorog. Takoj za tem se je namreč slovenska zasedba preselila v standardno bazo v Zreče, kjer bo trenirala vse do odhoda na Švedsko.

Prvi trening priprav pred EP

V četrtek je pod vodstvom pomočnika selektorja Uroša Zormana 18 reprezentantov začelo priprave pred evropskim prvenstvom. Selektor Ljubomir Vranjes se bo ekipi po uspešno zaključenih klubskih obveznostih priključil danes, preostalih šest rokometašev pa v prihodnjem tednu. 🤾‍♂️🇸🇮📺Ob 16.30 bo Vranješ v Zrečah prvič v živo stopil tudi pred sedmo silo. Novinarsko konferenco boš lahko spremljal/a tudi na naši Facebook strani.🗣#miSlovenci

Objavil/a Rokometna zveza Slovenije dne Četrtek, 26. december 2019

Komentarji