Vstopnice za EHF EURO 2022 so naprodaj!

Danes so na uradni spletni strani Evropske rokometne zveze (EHF) objavili novico, da se z današnjim dnem prične prodaja kart za evropsko prvenstvo za moške, ki bo od 13. do 30. januarja potekalo na Slovaškem in Madžarskem. Na prvenstvu bo igrala tudi Slovenija.


Le nekaj več kot štirje meseci nas ločijo do začetka evropskega prvenstva, ki ga bosta v januarju gostili Slovaška in Madžarska. Danes se začenja prodaja vstopnic za del evropskega prvenstva, ki bo potekal na Madžarskem in sicer v Budimpešti, Debrecenu in Szegedu.

Na Madžarskem bodo igrale tri skupine evropskega prvenstva A, B in C. V skupini A bo skupaj z Dansko, Severno Makedonijo in Črno goro tudi Slovenija, ki bo igrala v dvorani Fonix v Debrecenu.

Na Madžarskem bodo nato potekale tudi tekme polfinala in finala. Za celoten razpored turnirja kliknite TUKAJ.

“Prodaja vstopnic za arene na Madžarskem predstavlja pomemben mejnik, saj nestrpno odštevamo do začetka tega izjemno velikega dogodka,” je dejal generalni sekretar EHF Martin Hausleitnet.

“Z začetkom prodaje vstopnic smo dosegli še en mejnik. V ozadju trdo delamo, da se bodo navijači, ki prihajajo na Madžarsko, dobro počutili med EHF EURO 2022,” je začetek prodaje vstopnic komentirala generalna sekretarka madžarske rokometne zveze Gabriella Horváth.

 

Komentarji