Žiga Stopar: “Gostovanja v Slovenj Gradcu so vedno zahtevna”

Na Koroškem nas čaka derbi sredine lestvice. Na gostovanje k ekipi RK Slovenj Gradec 2011, prihaja največje presenečenje te sezone, ekipa RD LL Grosist Slovan. Slovenjgradčani imajo sicer tekmo manj, saj je bila tekma prejšnjega kroga proti RK Jeruzalem Ormož prestavljena na sredo 27.10.2021. Ljubljančani pa v letošnji sezoni igrajo izvrstno. Nazadnje so bili v svoji dvorani boljši od mestnega tekmeca MRK Ljubljana. Tako si lahko nadejamo izjemno zanimivega obračuna. 


Ivan Vajdl, trener RK Slovenj Gradec 2011:
“V tem krogu se bomo doma pomerili proti LL Grosistu Slovanu, ki v tej tekmovalni sezoni kaže zelo dobre predstave. Ljubljančani so že v pretekli sezoni pokazali, da so kakovostna ekipa, zdaj pa so, z nekaj spremembami, svojo igro le še nadgradili. Ekipa nam je dobro poznana, konec koncev se nam je na položaju krožnega napadalca pridružil David Svečko, ki je bil v pretekli sezoni njihov igralec. Mislim, da smo kljub nekaj poškodbam v ekipi kar dobro pripravljeni in zagotovo nas čaka zanimiva tekma.”

Žiga Stopar, igralec RD LL Grosist Slovan:
“Danes nas čaka zahtevna tekma s Slovenj Gradcem. Analizirali smo tekmeca in se dobro pripravili na njegovo igro. Gostovanja v Slovenj Gradcu so vedno zahtevna, saj imajo odlično podporo s tribune, kar prinese igri dodaten čar. Kljub rahlo okrnjeni igralski zasedbi se na Koroško odpravljamo po novi dve točki.”

FOTO: Lin Gombač / RD LL Grosist Slovan

Komentarji