Zorman: ” Gostovanje v Kopru bo zelo težko “

Rokometaše Kopra danes čaka tekma 14. kroga, v areno Bonifika pa prihaja močna ekipa Trima iz Trebnjega. Trimo je v prejšnjem krogu izgubil na derbiju v Celju in Trebanjci prihajajo v Koper visoko motivirani. Misli sta pred današnjo tekmo strnila Uroš Zorman in Staš Jovičić Slatinek.


Uroš Zorman, trener Trebnja: “Po naporni tekmi s Celjem Pivovarno Laško se moramo zbrati za zadnji dve prvenstveni tekmi v letošnjem koledarskem letu. Glavni cilj je, da jesenski del sezone zaključimo uspešno. Gostovanje v Kopru bo zelo težko, saj je tekmec svojo moč pokazal že na zadnji tekmi proti Slovenj Gradcu. Mi imamo svoje načrte in želje, a vseeno nas čaka težka tekma.”  

Staš Jovičić Slatinek pa je dodal:“Občutki po visoki zmagi so vsekakor fenomenalni, saj to potrdi naše trdo delo skozi celotno sezono. Časa za počitek ni, saj se že pripravljamo na sobotno tekmo proti Trimu Trebnjemu. Na tekmeca se pripravljamo tako kot na vse ostale. Vsekakor si želimo prikazati še eno dobro igro in upamo na pozitiven rezultat.

FOTO: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

 

Komentarji