Adžić: “Črnogorke so pokazale vse naše slabosti in napake”

Slovenska ženska izbrana vrsta je žal morala priznati poraz na včerajšnji tekmi proti Črni gori. Slovenke povratna tekma čaka že to nedeljo, 24. aprila, v Podgorici. 


IZJAVE PO TEKMI: 

Dragan Adžić, selektor slovenske reprezentance: “Pričakoval sem, da bo reprezentanca Črne gore igrala na tej ravni. Naša reprezentanca je v drugem polčasu odigrala slabše kot v prvem, 22 prejetih zadetkov je resno opozorilo. Igra v napadu je bila zadovoljiva, a na drugi strani igrišča nismo izpolnili zadev, katere smo se dogovorili. Najbolj dragocena izkušnja iz te tekme je, da so Črnogorke odkrile in pokazale vse naše napake in slabosti. To je dobro, saj bodo dekleta sedaj prejela informacije in videle, da se mora delati na določenih segmentih igre. Najbolj žal mi je, da v Črni gori ne bomo mogli tekme odigrati v enaki postavi in takoj odpravljati napake, ki smo jih delali v Stožicah.”

Ana Gros, kapetanka slovenske reprezentance:
“V drugem polčasu predvsem v obrambi nismo prikazale prave energije. Manjkala je agresivnost iz prvih 30 minut. Ob tem smo izgubile kar nekaj žog in zgrešile neovirane strele. Razlika se potem hitro zgodi.”

Tamara Mavsar, slovenska reprezentantka:
“Tekmicam smo dopustile preveč lahkih zadetkov. Črnogorska zunanja linija je prihajala na mesta, iz katerih ne bi smela streljati na gol. Na koncu so se tekmice zasluženo veselile zmage.”

 

Komentarji