Aleksander Polak pred Velenjem: “V Velenje ne gremo z belo zastavo!”

Članska ekipa RK SVIŠ Ivančna Gorica bo danes gostovala v Velenju. Gre namreč za zaostalo tekmo 11. kroga 1. NLB lige proti ekipi RK Gorenje Velenje, ki na lestvici trenutno zaseda tretje mesto.


Ekipi sta se nazadnje pomerili v sezoni 2014/15, ko so Velenjčani slavili na obeh srečanjih. Na prvem z rezultatom 35:31, na drugem pa z rezultatom 24:39.

S tem tednom se je tako zaključilo obdobje priprav, Aleksander Polak je tako imel mesec dni časa da svoje varovance pripravi na tekmo z Gorenjem Velenjem. “V pripravljalnem obdobju smo imeli kar nekaj težav s poškodbami in boleznimi tako da praktično nismo oddelali treninga v celotni zasedbi. Kljub temu so fantje dali svoj maksimum in v začetek drugega dela vstopamo samozavestni,” je dejal Polak.

Obenem pa seveda ni šlo brez vprašanja, kako čim “dražje prodati svojo kožo” proti velenjskim rokometašem, ki v svoji dvorani vsekakor veljajo za favorita. “V Velenje vsekakor ne odhajamo z belo zastavo ampak se boriti za vsako žogo, na koncu pa bomo videli kaj nam bo to prineslo.” 

Dvoboj velenjskih os in ivanjskih rokometašev bo danes v Rdeči dvorani, s pričetkom ob 19. uri.

Komentarji