Alem Toskić: “Mislim, da smo se dobro borili in se rokometnemu svetu prikazali v pozitivni luči”

Celjani so včeraj z gostovanjem pri danskem Aalborgu otvorili sezono lige prvakov. Kljub dobri predstavi so ostali brez prvih točk, ekipa Aalborga je bila boljša s 36:32. Več o sami tekmi si lahko preberete na povezavi: Celjani kljub dobri predstavi brez točk na Danskem


IZJAVI PO TEKMI: 

Alem Toskić, trener RK Celje Pivovarna Laško: “Najprej iskrene čestitke Aalborgu za zmago. Vedeli smo, da nas čaka težko delo pred polno dvorano Sparekassen Arene. Igrali smo proti kakovostnemu nasprotniku, ki igra odličen rokomet, krasi jih hitra igra v napadu in čvrsta obramba. Mislim, da smo se dobro borili in se rokometnemu svetu prikazali v pozitivni luči. Vsaka tekma lige prvakov bo za naše mlado moštvo zelo dragocena izkušnja, tako da se veselimo vsakega obračuna.”

“Pred tekmo smo predvsem želeli dokazati, da lahko igramo na tem nivoju. Kljub temu, da smo zelo mladi in neizkušeni, smo na gostovanju pri enemu izmed favoritov tega tekmovanja pokazali dobro igro. Aalborg smo prisilili v borbeno in zbrano igro skozi vseh šestdeset minut in mislim, da smo lahko ponosni na prikazano. Po dveh odigranih tekmah, na katerih nismo blesteli, smo danes pokazali, da znamo igrati in upam, da bomo podobne predstave kazali tudi v nadaljevanju sezone,” je po koncu tekme dejal Gal Marguč. 

 

Komentarji