Alem Toskić: “Odigrali smo zelo slabo tekmo”

Celjanom se žal ni uspelo prebiti v drugi krog EHF evropske lige. V drugu je bil GOG prepričljivo boljši. Na drugi tekmi so slavili z rezultatom 36:25 in bili tako na dveh tekmah boljši z rezultatom 65:58. Tako se je evropska pot Celja končala že zelo zgodaj. Sedaj se lahko osredotočijo zgolj na državno prvenstvo. To bo prvič po sezoni 1993/1994, da Celjani sezone ne bodo preživeli v Evropi.


Alem Toskić, trener Celja Pivovarne Laško: “Odigrali smo zelo slabo tekmo. Od začetka do konca nismo imeli kontrole nad potekom, GOG pa je pokazal za kako izjemno ekipo gre. Že na začetku so ujeli prednost, sami povedli v skupnem in to ves čas držali. Ko smo izgubili še Suholežnika, smo še bolj padli v obrambi, njihov vratar je bil izjemen in žal je na koncu rezultat takšen kot je. Izpadli smo iz Evrope in bomo sedaj ves fokus usmerili v Evropo, kjer vemo kakšni so naši načrti.

Tilen Kodrin, igralec Celja Pivovarne Laško: “Težko je kaj pametnega povedati takoj po izpadu iz Evrope, sploh potem, ko smo prvo tekmo doma odigrali zelo dobro. Žal nismo zdržali tempa, ki ga je diktiral GOG, naša obramba ni bila na nivoju in so nas enostavno dobili v mlin iz katerega se nismo rešili. Posledično smo bili brez idej tudi v napadu in Danci so dosegli vse preveč lahkih zadetkov iz hitrih protinapadov. Na to smo se posebej pripravljali, saj smo vedeli, da je to njihovo glavo orožje, zato ta poraz še toliko bolj boli.”

FOTO: RK Celje Pivovarna Laško

Komentarji