Alem Toskić: “Preprosto nismo odigrali na nivoju”

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so včeraj v 4. krogu Machineseeker EHF Lige prvakov žal morali priznati premoč. Ekipa francoskega Nantesa je v dvorani Zlatorog tekmo dobila z rezultatom 24-35. Poročilo o celotni tekmi najdete na povezavi: Nantes v Zlatorogu do zanesljive zmage, izjave po tekmi pa si lahko preberete v nadaljevanju. 


IZJAVI PO TEKMI:

Alem Toskić, trener RK Celje Pivovarna Laško:Preprosto nismo odigrali na nivoju, ki bi bil potreben za presenečenje. Vedeli smo, da nas čaka dvoboj z izjemno kakovostno zasedbo, ki v tej sezoni naravnost navdušuje s predstavami. Slabo smo začeli dvoboj, gostje so se hitro odlepili, nato pa nam z učinkovito in agresivno igro niso dopustili, da bi se približali. V vseh segmentih igre so bili boljši tekmec, na drugi strani pa smo mi naredili preveč napak. Pomembno je, da se bomo znali iz poraza čim več naučiti, pred nami je še veliko dela, če želimo biti na podobnem nivoju, kot je denimo ekipa Nantesa. Lahko rečemo, da bi je bila za nas to koristna učna izkušnja in del razvojnega procesa te mlade zasedbe. Bi se pa na tem mestu zahvalil gledalcem v Zlatorogu, znova ste nas glasno spodbujali skozi celotno tekmo.”

Gal Marguč, rokometaš RK Celje Pivovarna Laško:Čestitke gostom za zasluženo zmago, bili so boljši tekmec. Vedeli smo, da bomo morali odigrati popolno tekmo, če bi jih želeli presenetiti. To nam žal ni uspelo, gostje so bili boljši skozi vseh šestedeset minut. Vsaka tekma lige prvakov je dobra izkušnja za naše mlado moštvo, pomembno je, da se iz tovrstnih porazov čim več naučimo in da že na naslednji preizkušnji zmanjšamo število napak.”

Komentarji