Alen Skledar: “V obrambi smo odigrali zelo slabo”

Sinoči sta zaostalo tekmo 13. kroga odigrala RD Urbanscape Loka in RK Jeruzalem Ormož. Novo zmago so na svoj račun vpisali domačini, ki so skozi celoten obračun nadzorovali potek srečanja. Sicer so na začetku tekme vodili tudi gostje,a je bilo to včeraj premalo. Prednost Ločanov so je skozi celoten obračun gibala med štirimi in dvema zadetkoma, a je bilo to dovolj, da so vknjižili novo zelo pomembno zmago pred nadaljevanjem prvenstva in tako še dodatno zapletli stvari na sredini prvenstvene razpredelnice.


Matija Nikolić, rokometaš Urbanspcapa Loke:
“Mislim, da je bila ključ do zmage naša obramba ter dnevna pripravljenost naših vratarjev. Moramo popraviti naš napad, veliko preveč žog smo podali v roke tekmecev in tako reševali tekmo v obrambi. V napadu smo igrali pazljivo in strpno, vendar se je videlo, da se je nasprotna ekipa dobro pripravila in nam nekaj žog prestregla ter iz protinapadov dosegla lahke zadetke.”

Alen Skledar, vratar Jeruzalema Ormoža:
“Ta tekma ni šla po naših načrtih. Imeli smo veliko lepih nasprotnih napadov, vendar to ni zadostovalo, da bi tekmo v Škofji Loki dobili. V obrambi smo odigrali zelo slabo in to kljub temu, da smo se na tekmece dobro pripravili in smo vedeli, kje so najbolj nevarni. Vedeli smo, da imajo dobra krila in da si velikokrat priigrajo strele iz neposredne bližine. Dopuščali smo jim, da so zadevali lahke zadetke. Na tekmo smo prišli po dve točki, vendar je Urbanscape Loka tokrat zasluženo zmagala.”

FOTO: RD Urbanscape Loka

Komentarji