Aleš Repina po zmagi nad MRK Ljubljana: “Dve točki smo zelo težko odnesli”

Po tekmi in zmagi RD LL Grosist Slovan nad MRK Ljubljana smo opravili krajši pogovor s trenerjem Slovana, Alešem Repino.


To je bila za vas pomembna zmaga, prekinili ste zmagoviti niz MRK Ljubljane. Ali sedaj že vohate prvo ligo?

Ja, sedaj res lahko rečem, da jo že vohamo. Sicer na daleč, ampak jo. Kar se tiče današnje tekme in MRK Ljubljana je pa tako, da smo vedeli, da gre za dobro ekipo, ki je dobro organizirana. Vedeli smo, da bo težka tekma. Z igro v obrambi sem zadovoljen, v napadu pa ne. V napadu smo bili premalo odločni, premalo smo poskušali. Tu so nas dobro ustavili. Ne bo rekel, da smo imeli srečo, ampak dve točki smo zelo težko odnesli.

Kar nekajkrat ste vodili za dva, tri gole, a so vas nasprotniki vsakič ujeli. Vas to kot trenerja moti?

Seveda. Ko računaš, da se bo gradila tekma, pa potem spet sledi padec . Med tekmo sta bili vmes dve taki situaciji. To so stvari, ki kažejo na delno nezrelost ekipe.

Kaj menite o vzdušju na tekmi. Lahko rečemo, da gre za pravi ljubljanski derbi?

Kar se tega tiče, mislim, da je bil lep dogodek. Lahko rečemo, da je bil ljubljanski derbi. Ne vem, če je Ljubljana sposobna producirati še kaj več publike.

Bomo temu derbiju prihodnje leto priča v prvi ligi?

Lepo bi bilo, a je vprašanje, kako je s financiranjem v Ljubljani. Če bo derbi za obstanek, namesto za sredino lestvice, je to nesmiselno.

 

Foto: RD LL Grosist Slovan/Gombač Lin

Komentarji