Miha Kolmančič po derbiju druge lige: “Vse je še naprej odvisno od nas, vse imamo v svojih rokah”

Glave so bile takoj po koncu ljubljanskega derbija v 1.B DRL, med MRK Ljubljana in RD LL Grosist Slovan še vroče. Nekaj besed je z nami za Rokomet.net spregovoril Miha Kolmančič, ki je bil s štirimi zadetki eden boljših posameznikov MRK Ljubljane, ki je zabeležila tesen poraz (23-22).


“Pričakovali smo težko tekmo, v kateri odločajo malenkosti. Žal so bile tokrat te malenkosti na njihovi strani. Vseskozi smo lovili rezultat, na koncu spet ujeli priključek in bili prekratki za en gol, ampak glavo gor. Vse je še naprej odvisno od nas, vse imamo v svojih rokah, če zmagamo vse tekme, je cilj dosežen,” je svoje prve vtise strnil Kolmančič.

MRK Ljubljana po porazu RK SVIŠ Ivančna Gorica proti Dolanom še naprej drži drugo mesto, ki pelje v prvoligaško konkurenco. Je takšen razplet realen? “Realen je. Mislim, da smo to dokazali v prvem delu. Cilji ostajajo isti, kakor smo si jih zadali. Nekako po tihem upamo, na treningih dobro delamo, vsi se borimo in zmeraj dajemo vse od sebe. Če bomo tako igrali še naprej, verjamemo, da nam bo uspelo,” je povedal Kolmančič, ki ni niti malo presenečen, da so se s soigralci znašli v takšnem položaju: “Od avgusta smo garali dvakrat na dan in mislim, da se trdo delo obrestuje in da se to garanje kaže na igrišču.”

Lahko torej drugo leto ljubljanski derbi pričakujemo v prvi ligi? “Upamo, da bomo res priča temu,” je zaključil Kolmančič.

Foto: RD LL Grosist Slovan/Gombač Lin

Komentarji