Aleš Repina: “V končnici so bili bolj zreli”

Pri Slovanu, povratniku v ligo NLB, so se zavedali kako zahtevno delo jih čaka v prvih krogih sezone 2020/21. V prvem krogu so gostovali v Celju in visoko izgubili, v drugem pa so v domači dvorani gostili Velenjčane in se dolgo časa upirali favoriziranemu tekmecu.


Trener Slovana Aleš Repina je bil po tekmi malce razočaran, kljub temu, da je prišel poraz proti favoritom. “Čestitam ekipi Gorenja Velenja za zasluženo zmago. Končnico so tekmeci odigrali veliko bolj zrelo in odgovorno kot mi, čeprav sem pričakoval, da bomo v takšnem zaključku bolj suvereni in da nam bo uspelo izvleči vsaj točko, če ne obeh,” je dejal strateg Kodeljevčanov. 

Igralec tekme: Matic Verdinek – GLASUJTE TUKAJ

Na drugi strani je bil Zoran Jovičić seveda vesel za zmago, saj je pričakoval težko tekmo. “Pričakovali smo težko tekmo in kot taka se je tudi izkazala. Rezultat ni povsem realen, saj smo igrali izenačeno tekmo. Čeprav smo vodili skozi večji del obračuna, nas je LL Grosist Slovan v drugem delu drugega polčasa z dobro igro ujel. V zadnjih minutah smo kljub temu prevzeli pobudo in lahko rečem, da zasluženo zmagali.”

FOTO: LIN GOMBAČ / RD LL GROSIST SLOVAN

Komentarji