Najboljši igralec 2. kroga lige NLB

Drugi krog lige NLB je postregel z nekaj atraktivnimi dvoboji. Največ je zagotovo obetala tekma med novincem v ligi MRK Ljubljano in primorsko Izolo, ki sta se v dvorani na Galjevici razšla brez zmagovalca. Slovan je v dvorani na Kodeljevem odigral še eno težko tekmo z Gorenjem, bil blizu skalpa gostov iz Velenja, a v zadnjih minutah srečanja popustil.


Koprčani so v petek gostili ekipo Maribora in na napeti tekmi do zadnjih sekund osvojili prvo domačo zmago v novi sezoni lige NLB. V Športni dvorani Trebnje je gostoval Ormož, ki še vedno ostaja brez zmage v gosteh pri Trimu. Trebanjci so dosegli kar 38 zadetkov, izkazal pa se je domači igralec Marko Kotar. Dobova je v soboto v Športni dvorani Brežice gostila Ribničane, bila blizu presenečenja, a so na koncu z 28:34 slavili Ribničani.

Slovenjgraška zasedba je na prvi domači tekmi v novi sezoni gostila državne prvake iz Celja in pokazala všečno igro. Tekma je bila izenačena praktično do zadnjih minut, ko so Celjani še uspeli zadeti trikrat in osvojili težko zmago nad Korošci. Aljaž Jesenko je na prvi domači tekmi svojo ekipo popeljal do prve zmage. Škofjeločani so proti Krki slavili zanesljivo zmago z 28:22.

Komentarji