Ali Škof izključuje Zormana iz ‘bitke’ za selektorja?

Za tiskano izdajo EkipeSN sta o nastali situaciji glede iskanja novega slovenskega selektorja spregovorila tudi Roman Pungartnik, član srebrne reprezentance iz 2004, in Gorazd Škof, bivši vratar reprezentance.


Gorazd Škof, ki se je nedavno preselil v nemško Bundesligo, meni, da je bil skrajni čas za menjavo selektorja, saj je v garderobi začelo ‘pokati’. “Vujovićevega ravnanja ne bi želel komentirati. Glede na to, kar slišim, da v reprezentanci vlada kaotično vzdušje, pa se mi zdi, da je zdaj, mesec in pol pred prvenstvom, še ravno pravi čas, da se najde ustrezna zamenjava,” komentira Škof.

Ali Škof izključuje možnost, da i selektorski stolček prevzel Uroš Zorman? “Res pa je, da bo vsakemu, ki bo prišel na novo, težko, saj je v tako kratkem času težko karkoli spremeniti in vzpostaviti nov sistem. Kako mu bo uspelo, je precej odvisno od tega, kdo bo novi selektor. Menim, da bi to moral biti nekdo, ki je poln zagona in ki bi dobro sodeloval v kombinaciji z Urošem Zormanom,” je za edini slovenski športni časopis povedal Gorazd Škof. Je s tem namignil, da po njegovo Zorman še ni dovolj pripravljen za selektorski stolček?

 

FOTO:

Komentarji