Roman Pungartnik v ospredje postavlja Zormana in Tamšeta?

Roman Pungartnik se zaveda, da je do priprav na EP zgolj še dva tedna. Prav tako ve, da se je igralcem težko navaditi na nov sistem dela kar čez noč. Zato upa, da na Rokometni zvezi Slovenije poteze niso potegnili prepozno.


“Glede na okoliščine je bil zadnji verbalni Vujovićev incident samo nekaj, kar je sodu izbilo dno. Drugače je bilo že prej očitno, da je v odnosih med selektorjem in igralci nekaj narobe. Nabralo se je več stvari, tako da je bila zamenjava edina logična odločitev. Škoda le, da se ni zgodila že prej. Upam, da to ne bo vplivalo na ekipo. Vprašanje je, kdo bo zdaj prost. Vsa imena, ki se pojavljajo, so vrhunski kandidati,” je dejal Roman Pungartnik.

Zakaj pa postavlja v prednost Zormana in Tamšeta? “Aktivni pri klubih bodo težko dobili njihovo soglasje. Vem pa za stališče Alfreda Gislasona, ki goji simpatije do Slovenije, kar mi je zaupal tudi osebno,” je za EkipoSN spregovoril nekdanji reprezentant in strokovni komentator, ki velikokrat popestri televizijske prenose s primeri iz prakse. 

Kljub veliki simpatiji do Slovenije pa je že jasno, da Gislason ne bo prevzel slovenske reprezentance, saj je temu odločno rekel ne. Razlog za to se skriva v hudi bolezni njegove žene, zaradi česar se je odločil postaviti trenerski posel ob rob. 

Gislason je rekel ne, Dušebajev preferira Zormana, Pastor brez kontakta

FOTO: GREGA KATIČ / RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO

Komentarji