Domen Novak odlično izkoristi vsako minuto

Celjski rokometaši so v 12. krogu lige NLB gostili zadnjeuvrščeno Izolo. Izolanom, ki v letošnji sezoni prvenstva še iščejo pravo formo, na tekmi v Celju ni steklo po načrtih, saj so izgubili z visoko razliko. Ob številnim odsotnostim nosilcev igre Celja je trener Tomaž Ocvirk ponudil priložnost nekaterim mlajšim debitantom, svojo minutažo pa je znova odlično izkoristil Domen Novak.


Celjani bodo konec tega tedna lovili novo zmago v Elverumu, do katere pa bodo morali stopiti skupaj, saj sta se na seznam odsotnih pridružila tudi Marguč in Žabić. Pod vprašanjem sta tudi Grebenc in Kodrin, Makuc pa bo odsoten vsaj še do februarja.

Tomaž Ocvirk je tako včeraj na tekmi z Izolo priložnost ponudil mlajšim igralcem Timu Cokanu, Domnu Knezu in Tadeju Kljunu. Kljub spremenjeni zasedbi so celjski rokometaši že od prve minute prikazali odlično igro in na koncu zasluženo slavili.

Svojo minutažo pa v svoji krstni sezoni pri Celju pridno izkorišča 21-letni Ljubljančan Domen Novak. Po odlični igri v Ligi prvakov je znova blestel na tekmi proti Izoli. S sedmimi goli je bil najboljši strelec svoje ekipe.

RK Celje Pivovarna Laško : RD Butan plini Izola 39:19 (19:9)

RK Celje Pivovarna Laško: Vujovič 20/1 obramb, Ferlin; Knez, Cvetko 2, Rakita 6, Cokan 4, Razgor 2, Šarac 4, Grošelj 1, Poteko 2, Silva 3, Horžen 6, Kljun 1, Leban 1, Novak 7/1; trener Tomaž Ocvirk

RD Butan plini Izola: Alesio, Logar obrambe; Jurič 2, Božič, Brumen, Gačević 1, Poberaj 3, Petrović 1, Miklavec 1, Nikolić4, Čolić, Beganovič 3/1, Novak 4; trener: Fredi Radojkovič

Foto: Gregor Katič/RK Celje Pivovarna Laško

Komentarji