Alja Varagić: “Iz tedna v teden rastemo in napredujemo”

Krimovke so na prvi domači tekmi v glavnem delu EHF Lige prvakinj prikazale boljšo predstavo kot teden dni nazaj v romunski Valcei. Varovanke Uroša Bregarja so se uspešno upirale tekmicam iz Bresta, ki so se za zmago morale pošteno potruditi. Ljubljanske rokometašice pred krajšim evropskim premorom čaka še gostovanje pri črnogorski Budućnosti. V novozgrajeni Bemax Areni se bodo na tretji tekmi glavnega dela Lige prvakinj pomerile v soboto, 5. februarja, ob 19. uri.


“Celotno tekmo smo Brestu gledali v hrbet, v drugem polčasu smo se sicer precej približali, a zgrešili nekaj pomembnih strelov z obeh kril. Brest ima veliko kvalitetnih in kakovostnih igralk, vratarka Sandra Toft je bila danes izjemna. Brest je zame veliko pozitivno presenečenje Lige prvakinj. Privoščim jim, da je poškodba Niakatejeve ni prehuda in bo lahko igrala na zaključnem turnirju,” je po razburljivi tekmi povedal trener Krima Uroš Bregar.

Najboljša strelka Krima Alja Varagić (5 golov): “Ponosna sem na mojo ekipo, saj smo pokazale veliko boljšo predstavo, kot prejšnji konec tedna. Iz tedna v teden napredujemo in rastemo. Verjamem, da bomo na naslednjih tekmah pokazale še več energije in manj napak v napadu in obrambi. Lahko smo počaščeni, da smo z tako mlado ekipo del rokometne elite, vsaka tekma je za nas nova pozitivna izkušnja.”

 
Komentarji