Aljaž Panjtar: “Ob debiju se mi je odvalil kamen od srca”

Slovenci so na današnji prijateljski tekmi proti gostiteljici evropskega prvenstva 2020 Avstriji zanesljivo zmagali in si zagotovili dobro popotnico za sredino tekmo proti Latviji. V reprezentanci je svoj prvi nastop zabeležil Aljaž Panjtar, ki se v naslednji sezoni iz Celja seli v Velenje.


Panjtar, ki je v zadnjih dveh sezonah branil vrste Celja Pivovarne Laško, je nocoj proti avstrijski reprezentanci debitiral za slovensko izbrano vrsto. V reprezentanci je zamenjal Klemna Ferlina, ki je nastop odpovedal zaradi zdravstvenih težav. Škofjeločan je svoje minute na današnji tekmi izkoristil in se v reprezentanci počuti odlično.

27- Aljaž Panjtar po današnji tekmi ni mogel skrivati navdušenja: “Ob debiju v slovenskih vratih se mi je zagotovo odvalil kamen od srca po prvi obrambi. Pokazali smo dobro predstavo, s trdo obrambo in kolektivno igro v napadu. Kljub temu, da je bila tekma prijateljska, smo jo vsi odigrali na zelo visoki ravni. Za to čestitam celotni ekipi, saj je bilo tudi meni lažje. V reprezentanci se sicer počutim odlično in tudi vzdušje pred preostalim kvalifikacijskima tekmama za EP 2020 je fantastično.”

Komentarji