Vujović: “Zadovoljen sem, prikazali smo pravi pristop”

Slovenska članska izbrana vrsta se je danes v Cerkljah na Gorenjskem mudila na prijateljski tekmi proti naši severni sosedi Avstriji. Tekma je služila kot priprava za tekmo z Latvijo, ki bo na sporedu v sredo, 12. junija. Zadnja kvalifikacijska tekma za evropsko prvenstvo pa bo na sporedu 16. junija, ko se bodo fantje v dvorani Bonifika v Kopru pomerili proti Estoniji.


Vujović na današnji tekmi ni mogel računati na igralce, ki igrajo v Nemčiji in Franciji, saj se niso pravočasno vrnili v Slovenijo. Kljub odsotnosti nekaj nosilcev igre so Slovenci v Cerkljah prikazali odlično predstavo, ki bo zagotovo dobra popotnica za sredino tekmo proti Latviji.

Selektor Veselin Vujović je bil po tekmi izjemno razpoložen in je pohvalil svoje varovance: “Zadovoljen sem. Pokazali smo pravi pristop, skozi celotnih 60 minut. Veliko smo tekli, vratarji so dobro branili in vsi so dobili priložnost za igro. V nedeljo bomo kako je pripravljen Vid Kavtičnik, Jure Dolenec je dobil nekaj minut, ki si jih je želel, pride pa tudi Darko Cingesar. Pred tekmo z Latvijo sem optimističen in verjamem da lahko s takim pristopom igramo še bolje.”

Komentarji