Apel iz Ribnice, KI ODMEVA: Slovenci, čas je, da se združimo!

Tudi v RD Riko Ribnica se zavedajo, da trenutna situacija za šport ni najboljša, a da je žal treba temu slediti in upoštevati navodila pristojnih institucij. Poleg tega pa iz njihovega naslova prihaja apel: ZDRUŽIMO SE, KOT SE ZDRUŽIMO OB USPEHIH EKIP IN REPREZENTANC!


Trenutno situacijo je pokomentiral kapetan trenutno drugouvrščenega moštva Lige NLB Jan Pucelj. Njegov apel objavljamo v celoti, brez vmesnega teksta, saj ga njegovo sporočilo tudi ne potrebuje!

“Trenutna situacija ni najboljša. Svet se je ustavil, nekaj novega za nas. Upam in verjamem, da se bo vse spet postavilo na pravo mesto. Bodimo odgovorni do sebe in drugih in tako naredimo velik korak v pravo smer. Pokažimo, da se lahko združimo kot se združimo ob športnih uspehih ekip in reprezentanc. Trenutna situacija je na žalost prišla v nepravem času, čeprav pravega časa za tako katastrofo sploh ni. V mnogo športih se je sezona bližala koncu, tako da težko rečem, kako bo ta stvar vplivala na zaključek sezone. Je res, da smo v odličnem položaju, vendar verjamem v to, da bi vsi radi odigrali sezono do konca in tako prišli do končnega uspeha z borbo. Vsi smo v pripravljenosti, da se ta katastrofa konča in spet začnemo tekmovati, kar tudi najraje počnemo. Še enkrat bi poudaril, da bodimo strpni in odgovorni, ne zadržujmo se v skupinah, kajti sigurno bo tudi za to še čas. Prej kot bomo začeli spoštovat pravila, prej bomo začeli živeti kot smo.”

Jan Pucelj, kapo dol!

FOTO: RD RIKO RIBNICA

Komentarji