Barbara Lazović: “Za nami je zelo zahtevno obdobje”

Pred rokometašicami RK Krim Mercator je prvo gostovanje v elitni ligi prvakov kar se tiče letošnjega leta. Danes ob 16:00 jih čaka gostovanje na Madžarskem pri Ferencvarošu. Po nedeljski zmagi nad Bietigheimom bodo lovile tretjo zaporedno zmago v letošnji sezoni. Prvo v tem nizu so dosegle sredi decembra v Franciji pri Brestu. Za Krimovke izjemno pomembna tekma tudi v boju za napredovanje v osmino finala.


Dragan Adžić, trener RK Krim Mercator:
“Vse dobre lastnosti ekipe FTC-ja poznamo in verjamem, da bomo danes na višji ravni kot smo bili na medsebojnem obračunu v Ljubljani. Vem, da smo napredovali.”

Barbara Lazović, kapetanka RK Krim Mercator:
“Za nami je zelo zahtevno obdobje. Ekipa je prenovljena, naša skupina pa zahtevna. Kljub vsem porazom smo se morale pobrati in ostati pozitivne. To nam je uspelo! Ko je bilo najbolj potrebno, smo pokazale pravi karakter ekipe. Ponosna sem na ekipo!”

Daria Dmitrieva, rokometašica RK Krim Mercator:
“Nedeljska tekma in zmaga nam ogromno pomenita, ker smo potrebovale dve točki. V naši ekipi zdaj čutim zmagovalni duh in verjamem, da bomo v tem ritmu nadaljevale. Na obračun s FTC-jem smo se pripravljale en teden, z njim smo v tej sezoni že igrale. Naše napake bomo morale popraviti, potem pa bomo videle, kam nas bo to pripeljalo.”

FOTO: RK Krim Mercator

Komentarji