Batagelj in Okleščen opozarjata na prednosti nasprotnika

Zadnja tedna 13. kroga bo odigrana v Novem mestu. Krka gosti ekipo Velenja. Velenjčani so po slabe začetku sezone vendarle ujeli pravi ritem, medtem ko, Krkaši igrajo toplo hladno. Obe ekipi pa v tekmo vstopata z zmago. Krka je premagala Maribor, Velenja je bilo uspešnejše od Škofje Loke.


Mark Batagelj, MRK Krka: 
“V ekipi po zmagi nad Mariborom Branikom vlada dobro vzdušje, vendar se s tem nismo zadovoljili, še naprej smo željni zmag. V soboto nas čaka nov izziv proti ekipi iz Velenja. Pripravljamo se po ustaljenem programu. Zavedamo se, da gre za dobro ekipo z izvrstnimi posamezniki, vendar smo pripravljeni narediti vse, da jim vrnemo za poraz, ki so nam ga zadali v začetku te sezone in začnemo zmagovit niz v domači dvorani. Za ugoden rezultat potrebujemo tudi polne tribune naših zvestih navijačev, zato bi ob tej priložnosti povabil vse ljubitelje rokometa, da se nam pridružijo v domači dvorani”.
 
Grega Okleščen, igralec RK Gorenje Velenje:
“V soboto nas čaka tekma s Krko, ki v zadnjem času kaže zelo soliden in hiter rokomet. Mi se nanjo temeljito pripravljamo, želimo si prikazati dobro predstavo. Res je, da bom prvič, odkar sem prestopil v Gorenje Velenje igral v dvorani in mestu, v katerem sem začel svoje rokometne korake, zato bo tekma zame nekaj posebnega. V Novo mesto se odpravljamo z enim namenom in to je, da domov odnesemo dve točki, zato bomo dali od sebe vse, da si priigramo novo zmago.”

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Foto: RK Gorenje Velenje
Komentarji