Bezjak in Zarabec do novih zmag v Bundesligi

Pretekli vikend so bile v Bundesligi odigrane tekme 26. kroga. V akciji so bili tudi naši legionarji in sicer Urban Lesjak in Nejc Cehte s Hannovrom, Marko Bezjak z Magdeburgom, Urh Kastelic z Goeppingenom in Miha Zarabec s Kielom.


Hannover je v soboto gostoval pri Rhein Neckarju in izgubil s 33-28. Prvi polčas je bil izjemno izenačen in se je končal z rezultatom 15-14. V drugem delu so rokometaši Rhein Neckarja zaigrali bolje in dobili drugi del z 18-14. Jannik Kohlbacher je pri Rhein Neckarju dosegel kar 11 zadetkov, Nejc Cehte ni bil v kadru Hannovra, Urban Lesjak pa je zbral 1 obrambo.

Magdeburg je gostil Melsungen in slavil z 31-27. Tekma je bila izjemno izenačena, a Magdeburg je v drugem delu stvari nadzoroval in nakoncu dokaj zanesljivo slavil. Marko Bezjak je pri Magdeburgu dosegel 3 zadetke, pri Melsungenu pa je bil najbolj razpoložen Timo Kastening z 7 zadetki.

Goeppingen je prekinil serijo 9 zaporednih zmag in remiziral z Nordhornom. Oba polčasa sta se končala z identičnim rezultatom 13-13, tekma pa z 26-26. Urh Kastelic tokrat ni bil v kadru, najbolj razpoložen pa je bil Robert Weber s 7 zadetki.

Kiel je gostoval pri Balingenu in zanesljivo slavil z 22-33. Kiel je prevzel pobudo že po prvem delu, v drugem so nekoliko spustili tempo a vseeno zanesljivo slavili. Najbolj razpoložen je bil s 7 zadetki pri Kielu Niklas Ekberg, Miha Zarabec pa ni dosegel zadetka.

FOTO: SC Magdeburg

Komentarji