Jože Baznik v Franciji uspešnejši od Gajića in Žabića

Pretekli vikend so bile v Franciji odigrane tekme 23. kroga, sodelovali pa so tudi naši legionarji in sicer Domen Sikošek Pelko s Tremblayem, Jan Jurečič z Dunkerquejem in Rok Ovniček z Nantesom. Že v petek pa je Limoges Dragana Gajića in Igorja Žabića izgubil pri Cessonu Jožeta Baznika. 


Tremblay je gostil Touluse in izgubil z rezultatom 26-31. Že po prvem delu so domači visoko zaostajali, v drugem delu pa sicer zaigrali precej bolje, a Touluse je tekmo dobil. Domen Sikošek Pelko je za Tremblay dosegel 2 zadetka.

Dragan Gajić in Igor Žabić sta z Limogesom gostila Cesson Jožeta Baznika in tesno izgubila z 26-27. Dragan Gajić je odigral odlično tekmo in dosegel 9 zadetkov, Igor Žabić pa se ni vpisal v strelsko statistiko. Jože Baznik je za Cesson zbral 10 obramb.

Nantes Roka Ovnička, ki tokrat ni bil v kadru je gostil Dunkerque Jana Jurečiča in visoko slavil. Tekmo so nadzorovali že v prvem delu in tekmo zanesljivo dobili z 43-28. Jan Jurečič je za Dunkerque dosegel 3 zadetke, pri Nantesu pa je Aymeric Minne dosegel 10 zadetkov.

FOTO: Cesson Rennes

 

Komentarji