Bivši trener Izole znova oblekel dres

Danes so v RD Butan Plin Izola sporočili, da se v igralski kader vrača lanskoletni trener ekipe Peter Božič. Zaradi poškodb in manjka na pozicijah se je primorski veteran odločil, da ponovno obleče dres Izole in ekipi pomaga do ekspresnega povratka v 1. ligo NLB.


Peter Božič je sredi lanske sezone prevzel krmilo članske ekipe RD Butan Plin Izola, ko se je klub razšel z dotedanjim trenerjem Fredijem Radojkovićem. Izola je v lanski sezoni prikazala slabo formo in padla rang nižje – v 1. B ligo. Letos so želje bivšega prvoligaša čim hitreje se vrniti v prvo ligo in prikazati odlične predstave v 1. B ligi.

“Po dveh čudnih sezonah upam, da je spet prišel čas za uživanje na športnih dogodkih, s publiko in vsem kar pride zraven. Tako tudi mi začenjamo novo zgodbo z novim trenerjem. Vem, da bomo delali dobro in bomo spet vrnili ekipi, klubu in mestu značaj, kateri nas je krasil v najboljših letih. Žal imamo dosti igralcev poškodovanih, tako da sem se odločil pomagati ekipi tudi na parketu. Odločitev ni bila lahka, ampak toliko verjamem v to ekipo, da si zasluži vso pomoč in podporo,” je ob ponovnem igranju za člansko ekipo RD Butan Plin Izola dejal Peter Božič.

Komentarji