Ferlin in Leban v Bundesligi slavila z neobičajnim rezultatom

Danes se je začela nova sezona za naše legionarje v Bundesligi. Klemen Ferlin in Patrik Leban sta z Erlangenom doma slavila proti Leipzigu, na tekmi pa je padlo le 34 zadetkov. Urh Kastelic je z Goeppingenom slavil v gosteh pri Hamburgu, Jan Grebenc je visoko izgubil proti Flensburgu, Miha Zarabec pa je s Kielom gladko premagal Balingen.


Klemen Ferlin je novo sezono z Erlangenom začel na domači tekmi proti Leipzigu. Slavili so Ferlinovi, v oči pa bode nenavaden rezultat na rokometni tekmi, bilo je 19-15 za Erlangen. Na tekmi je torej padlo le 34 zadetkov, kar ponavadi doseže že ena sama ekipa. Ferlin je za domače prispeval 10 obramb, Leipzigu pa dopustil le 15 zadetkov.

Povratnik v Bundesligo Hamburg je gostil Goeppingen Urha Kastelica in tesno izgubil z 27-28. Urh Kastelic je za Goeppingen prispeval 6 obramb. Jan Grebenc si debija v Bundesligi ne bo zapomnil v najlepši luči. Minden je visoko izgubil proti Flensburgu, Grebenc pa je prispeval 1 zadetek. Miha Zarabec je ob domači zmagi Kiela nad Balingenom prispeval zadetek. Kiel je slavil z 33-24.

FOTO: HC Erlangen

Komentarji