Bombač ob podaljšanju pogodbe: “Szeged je moj drugi dom”

Slovenski reprezentant, organizator igre Dean Bombač bo še naprej branil barve madžarskega kluba Pick Szeged, ki nastopa tudi v elitni EHF Ligi prvakov. Deki bo član Szegeda vsaj še naslednja štiri leta.


Organizator igre, ki bo aprila dopolnil 31 let, je športno pot začel v Kopru. Po propadu domačega kluba se je podal na tuje in športno pot nadaljeval v Dinamu iz Minska. Leta 2014 je nato sezono začel v Franciji, a se kmalu preselil v Szeget in tam ostal dve sezoni. Za prav toliko časa se je nato pridružil poljskemu velikanu iz Kielc, nato pa se vrnil na Madžarsko, kjer uspešno igra še danes.

S Pick Szegedom je v tej sezoni na 13 tekmah vpisal devet zmag ter po dva remija in poraza, kar ga uvršča na trenutno tretje mesto skupine A. Bombač je z 31 zadetki eden najboljših posameznikov madžarske zasedbe.

Dean Bombač ob podpisu nove pogodbe z madžarskim velikanom: “Szeged je moj drugi dom. Vsak rokometaš sanja o igranju za takšen klub kot je Szeged. Z družino nam je tukaj lepo in to mi je zelo pomembno. Vesel sem da smo se s klubom dogovorili za podaljšanje pogodbe. Skupaj imamo visoke cilje, pri katerih želim prispevati svoj delež”.

Komentarji