Ivan Vajdl: “V končnici za prvaka nas čakajo novi izzivi”

Rokometaši Trebnjega so na petkovi tekmi v Dvorani Tabor v Mariboru prišli do pomembne zmage. Z odlično predstavo proti ranjenemu Mariboru so osvojili dve točki, ki jih peljeta v končnico za prvaka lige NLB, kjer bodo nastopili znova po petih letih.


Trener Trima Ivan Vajdl je imel pred tekmo manjše skrbi zaradi poškodb in bolezni: “V Maribor smo pripotovali nekoliko v strahu, saj smo imeli pred tekmo nekaj težav z boleznimi in poškodbami. Pri analizi mariborske igre smo opazili, da tekmeci igrajo zelo kombinatorno, zato smo se nanje ves teden osredotočeno pripravljali.”

“To je prišlo do izraza predvsem v drugem polčasu, ko smo dobro zaustavili domači napad. Dobro smo igrali tudi v obrambi, v pomoč pa sta bila tudi oba vratarja. Z zmago smo zelo zadovoljni, zdaj smo uradno v Ligi NLB za prvaka, kjer nas čakajo novi zahtevni izzivi,” je dodal Vajdl.

Trebanjska ekipa bo v prihodnjem krogu v sredo, 26. februarja, gostila velenjsko Gorenje, mariborska pa bo v soboto, 29. februarja, gostovala v Izoli.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Foto: Anamarija Valentina Dajnko/RK Maribor Branik

Komentarji