Bor Breznikar: “V Celju bomo morali na visoki ravni odigrati vseh šestdeset minut”

Na zadnji petkovi tekmi se bosta v areni Zlatorog udarila RK Celje Pivovarna Laško in RD Koper. Celjani so v sezono vstopili z dvema zmagama, Koprčani na drugi strani z dvema porazoma. Zadnjo medsebojno tekmo so konec lanske sezone dobili Koprčani, a to je sedaj že preteklost. A vseeno bi lahko Koprčani na lanski zmagi gradili samozavest in ponovno pripravijo presenečenje.


Miljan Vujović, vratar RK Celje Pivovarna Laško:
“Danes pričakujemo novo tekmo Lige NLB. V goste prihaja Koper, na katerega se dobro pripravljamo. Ogledali smo si nekaj videoposnetkov in lahko rečem, da igrajo zelo hiter rokomet. Z nekaj okrepitvami pred sezono so dobili še tisto, kar jim je manjkalo v minuli sezoni. Ne glede na to je naš cilj zmaga. Če se bomo držali navodil trenerja, bomo to tekmo dobili.”

Bor Breznikar, rokometaš RD Koper:
“V petek se odpravljamo na zahtevno gostovanje v Celje. Po prvih dveh tekmah in dveh porazih smo videli, da en odigran polčas ni dovolj. V Celju bomo morali na visoki ravni odigrati vseh šestdeset minut. Če se bomo držali načrtov, odigrali tako kot znamo in bili sproščeni, smo lahko dostojen tekmec in v Koper prinesemo kakšno točko.”

FOTO: Tomaž Primožič/FPA/RD Koper

Komentarji