Branka Konatar: “Nismo si zaslužile takšne razlike v golih”

Rokometašice Krima Mercatorja so v 6. krogu Delo EHF Lige prvakinj v sobotnem popoldnevu gostovale pri madžarskem FCT-ju. Igralke domačega Ferencvaroša so nazadnje slavile zmago z 32:25 (14:14). Najbolj razpoloženi krimovki sta bili Samara Da Silva Vieira in Branka Konatar s po štirimi goli, pri naših vzhodnih sosedah pa je kar deset zadetkov zbrala nizozemska reprezentantka Antje Angela Malestein. Elitno evropsko žensko klubsko tekmovanje se nadaljuje v soboto, 7. novembra, ko v Stožice prihajajo rokometašice CMS-ja iz Bukarešte. 


Uroš Bregar, trener Krima Mercatorja:
“Prvi polčas smo odigrali zelo dobro in vse do 43. minute je bil izid poravnan. Na koncu nam je zmanjkalo izkušenj, rokometašice so bile v krču. Obramba ni več delovala tako kompaktno, nato so tekmice naredile razliko, ki je nismo mogli več ujeti. V naslednjih dveh tednih nas čakajo zaostale tekme domačega prvenstva, nato bomo iskali nove točke Lige prvakinj doma.”

Branka Konatar, rokometašica Krima Mercatorja:
“Dobro smo se pripravile na tekmice in v tekmo stopile učinkovito. Sledile smo navodilom trenerja. Žal so nas tekmice nadigrale v drugem delu tekme. Upam, da se jim bomo na povratni tekmi v Stožicah oddolžile za ta poraz. Nismo si zaslužile takšne razlike v golih.”

Delo EHF Lige prvakinj, skupina A
Sobota, 24. oktobra:

FTC-RAIL CARGO HUNGARIA (MAD) : RK KRIM MERCATOR 32:25 (14:14)

FTC: Malestein 10, Klujber 6, Bölk 5, Szucsanszki 4, Schatzl 2, Márton 2, Háfra 2, Stolle 1.

Krim Mercator: Da Silva Vieira 5, Konatar 4, Van Kreij 3, Sercien Ugolin 3, Kojić 2, Svetik 2, Pletikosić 1, Žabjek 1, Ljepoja 1, Vučko 1, Gomilar Zickero 1.

FOTO: RK Krim Mercator

Komentarji