Bregar pred Gyorom: “Tudi rekreacijsko tekmo nogometa igram na zmago”

Krimovke so v Stožicah na tiskovni konferenci pred dvema tekmama proti Gyoru v Ligi prvakinj predstavile pričakovanja in napovedi. Kako se zoperstaviti ekipi, ki je v letošnji sezoni Lige prvakinj vsako tekmo zmagala z več kot 10 zadetki prednosti?


“Po zmagi na Švedskem smo lažje zadihali. To je odskočna deska in začetek naše boljše igre. V tekmi z Gyorom pa si želm, da vsi uživamo in igramo sproščeno. Veliko je takih igralk, ki bodo te rokometne zvezdnice, ki igrajo v Gyoru, prvič videle v živo,” je dejala kapetanka Krima Polona Barič.

Prvo tekmo proti Madžarkam bodo Krimovke odigrale v soboto, 19. oktobra, ob 19.30, v dvorani Kodeljevo, povratno pa čez 14 dni (2. november) v Gyoru. 

Uroš Bregar se zaveda, da je Gyor izjemno kvaliteten nasprotnik: “Glede na poraz na prvi tekmi, smo v Savehofu potrebovali zmago. Na Švedskem smo prebili led. Pričakujemo evropske prvake, o njih lahko govorim samo v superlativih. Naša glavna naloga bo zaustaviti zunanjo linijo,” je uvodoma razložil strateg RK Krim Mercator Uroš Bregar.

Prenos tekme bo na Šport TV 2.

Kakšen je sprejemljiv rezultat?

“Zmaga za 3 zadetke,” je šaljivo odgovoril Bregar, ki je pojasnil, da nikoli ne gredo tekme izgubiti, ampak pokazati, kar znajo, in poskušati presenetiti nasprotnika. Ne glede na to, kdo stoji na drugi strani.

V Ljubljano prihaja skoraj 300 madžarskih navijačev, tako da bo vzdušje na tribunah odlično.

3. krog LIGE PRVAKINJ

sobota, 19. 10. 2019, Kodeljevo, 19.30

RK KRIM MERCATOR – GYOR 

Komentarji