Bregar: “V športu moraš včasih imeti tudi nekaj sreče”

Rokometašice Krima Mercatorja so odigrale drugo tekmo nove sezone Delo EHF Lige prvakinj. Prvo gostovanje jih je pripeljejo v ruski Rostov, kjer so odlično odigrale prvi polčas (14:12) in napadale do konca tekme. Z metom prek 30 metrov je pomembno točko Krimovkam priborila Maja Svetik (23:23).


“Vedeli smo, da bo tekma proti Rostovu res težka. Pripravljali smo se na igro Vyakhireve in mislim, da smo opravili kar dobro delo. Po tekmi proti Vipersu smo se dodatno mentalno pripravili na morebitno izenačenje v zadnjih desetih minutah. V zaključku smo imeli nekaj sreče, za točke, kot je današnja proti Rostovu, moraš v športu včasih imeti tudi nekaj sreče,” je po osvojitvi pomembne točke povedal trener Krima Uroš Bregar.

Samara da Silva Vieira, najboljša strelka Krima Mercatorja: “Zelo sem ponosna na svojo ekipo, pred sezono nismo imele veliko prijateljskih tekem in nismo vedele, kako močne smo na igrišču. Danes smo vedele, da se moramo fokusirati na najboljše posameznice, ne le na Vyakhirevo. Verjele smo v naš uspeh in tu je rezultat odličnega dela.”

Vir: RK Krim Mercator

Komentarji