Bregar: “Verjamem da bomo prikazali odlično igro”

Rokometašice Krima Mercatorja bodo v soboto, ob 16. uri, v Areni Stožice odigrale drugo domačo tekmo v Delo EHF Ligi prvakinj. Kljub temu, da so se Tigrice veselile podpore s tribun in je imel klub pozitivno mnenje NIJZ, bodo v skladu s trenutnim stanjem in aktualno epidemiološko sliko v državi tribune ponovno samevale. Vseeno pa si boste dvoboj slovenskega in nemškega predstavnika v elitni ženski rokometni ligi lahko ogledali v neposrednem TV-prenosu na Arena Sport 1.


Uroš Bregar, trener RK Krim Mercator: “Nemke imajo zelo kakovostno zunanjo linijo, ki jo bo potrebno ustaviti. Igrajo podobno kot Skandinavke, veliko tečejo, zato moramo zdržati vseh 60 minut. Naša naloga je, da naredimo čim manj napak v napadu in jim s tem ne ponudimo možnosti za organizacijo protinapadov. Verjamem, da bodo moje izbranke prikazale odlično igro. Na dosedanjih tekmah sem bil zadovoljen z obrambo, v napadu pa še nismo uigrani.”

Maja Svetik, rokometašica RK Krim Mercator: “Rokometašice komaj čakamo tekmo v Stožicah. Pričakujemo napet in borben dvoboj. S pravim pristopom in zbranostjo smo tekmicam lahko kos.”

FOTO: RK Krim Mercator
Vir: RK Krim Mercator

Komentarji