Bulovič: “Pokazali smo, da smo lahko nevarni tudi v gosteh”

Jutri se bosta v devetem krogu lige NLB pomerila šestouvrščeni RD Koper in Slovenj Gradec. Koper ima pred jutrišnjim dvobojem razlog za optimizem, saj so na zadnji tekmi v gosteh ugnali Ormožane. Rokometaši s Koroške pa so v prejšnjem krogu klonili na derbiju proti Velenju. Obe ekipi bost na jutrišnji tekmi lovili zmago, a je vloga favorita pripisana Kopru.


Igralec Slovenj Gradca Jaroš Bulovič meni, da so Slovenjgradčani zmožni zmagovati tudi v gosteh, kar so nenazadnje dokazali na gostovanju v Škofji Loki: “V Kopru pričakujem težko tekmo, saj se bodo domači rokometaši borili. Mi smo že pokazali, da smo lahko v gosteh nevarni in da smo pripravljeni domov odnesti dve točki. Koper je močna ekipa, ki igra hiter in sodoben rokomet, imajo dovolj izkušenih posameznikov. Če želimo zmagati bomo morali igrati pametno, a hkrati nastopiti odločno in agresivno v obrambi.”

Igralec Kopra Denis Konjevič: “Za tekmo proti Slovenj Gradcu 2011 pričakujemo, da bo težko in zanimivo. Borili se bomo od prve do zadnje minute, nato pa bomo videli, kakšen bo končni rezultat.”

Komentarji