Napovednik 9. kroga lige NLB

V devetem krogu najkakovostnejšega slovenskega rokometnega tekmovanja bodo jutri odigrane štiri tekme. Prvo tekmo 9. kroga sta v sredo otvorila Celje in Ormož. Na tekmi so zanesljivo slavili Celjani, ki so tako ohranili niz neporaženosti in ostajajo na vrhu lestvice. Četrtkova poslastica med Trimom in Velenjem je pripadla Velenjčanom, ki so v izdihljajih tekme zmagali z minimalno razliko.


Dobova na preizkus v Novo mesto

Rokometaši Dobove, ki so v prejšnjem krogu odpihnili tekmeca iz Škofje Loke,bodo danes lovili svojo šesto zmago v letošnji sezoni državnega prvenstva proti Krki. Novomeščani so v 8. krogu dosegli svojo tretjo zmago, nocoj pa bodo na domačih tleh skušali razbiti izjemno razpoloženo ekipo Dobove.

Maribor po tretjo zmago proti Izoli

Mariborčane po porazu v gosteh proti Trimu nocoj v 9. krogu lige NLB čaka domača tekma. V štajersko prestolnico prihaja povratnik med slovensko rokometno elito, RD Butan plin Izola. Obe ekipi nista zadovoljni z dosedanjim razpletom v ligi, predvsem Mariborčani, ki trenutno zasedajo nehvaležno predzadnje mesto v ligi.

Slovenj Gradec po presenečenje v Koper

Nocoj se bosta v devetem krogu lige NLB pomerila šestouvrščeni RD Koper in Slovenj Gradec. Koper ima pred današnjim dvobojem razlog za optimizem, saj so na zadnji tekmi v gosteh ugnali Ormožane. Rokometaši s Koroške pa so v prejšnjem krogu klonili na derbiju proti Velenju. Obe ekipi bost na jutrišnji tekmi lovili zmago, a je vloga favorita pripisana Kopru.

Ribničani po novo zmago v Škofjo Loko

Rokometaši Rika Ribnice so po prvem prvenstvenem porazu proti Celju v prejšnjem krogu z mislimi že na tekmi z Urbanescape Loko, na kateri nujno potrebujejo zmago. Osmouvrščeni rokometaši Loke bodo na današnji tekmi zagotovo lovili zmago na domačih tleh, a jih čaka težka naloga proti letos dobro razpoloženi Ribnici.

Komentarji