Celjani gostijo ranjen Ormož

Danes ob 18. uri bodo Ormožani gostovali pri aktualnih državnih prvakih. Popotnica Celjanov pred današnjo tekmo je odlična, saj so v prejšnjem krogu državnega prvenstva premagali Ribnico in tako postali edini prvoligaš brez poraza. Ormožani pa so po dveh zaporednih domačih porazih zdrsnili na 9. mesto.


Celjani so na današnji tekmi nedvomni favoriti in vse drugo kot njihova zmaga bi bilo ogromno presenečenje. Ormožani imajo po dveh domačih porazih zelo težek razpored – po današnji tekmi s Celjem jih v naslednjem krogu čaka drugouvrščena Ribnica. Za tem pa sledi izredno pomembna tekma na domačem parketu proti Slovenj Gradcu. 

Tudi v ormoškem taboru se zavedajo, da bodo najverjetneje morali na nove točke počakati še vsaj dva kroga. Doživeli smo hladen tuš v obliki dveh domačih porazov. Pred nami sta gostujoči tekmi proti Celju in Ribnici. Naša želja je, da se predstavimo v čim boljši luči in dobro pripravimo na naslednjo domačo tekmo proti Slovenj Gradcu,” pravi vratar Ormožanov Klemen Nunčič

V Celjskem taboru pa narašča napetost pred Balkanskim derbijem v Ligi prvakov. V soboto namreč celjski grofje gostijo PPD Zagreb. Tekma, kjer je na kocki veliko, bo ponudila polno zagrebško areno in odlično vzdušje. A pred tem bodo morali Celjani najprej poskrbeti, da jih na domačem terenu ne preseneti Ormož. 

9. KROG LIGE NLB

sreda, 6. november
18.00 RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO – RK JERUZALEM ORMOŽ

četrtek, 7. november
17.30 RK GORENJE VELENJE – RK TRIMO TREBNJE

sobota, 9. november
18.00 MRK KRKA – MRD DOBOVA
19.30 RK MARIBOR BRANIK – RD BUTAN PLIN IZOLA
20.00 RD KOPER – RK SLOVENJ GRADEC 2011
20.30 RD URBANSCPE LOKA – RD RIKO RIBNICA

LESTVICA

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

 

Komentarji