POHVALNO – Celjani skupaj s policijo sodelujejo pri ozaveščanju

“Sprejmi trezno odločitev. Zgrabi priložnost v naslednjih dneh, ko te ustavi policija, in brezplačno obišči tekmo RK Celje Pivovarna Laško – RK PPD Zagreb,” so zapisali na klubski strani RK Celje Pivovarna Laško. Na kaj namigujejo?


Gre za akcijo ozaveščanja voznikov o vožnji pod vplivom alkohola. Poleg PU Celje, ki v teh dneh izvaja poostren nadzor nad alkoholiziranostjo, se tudi v Rokometnem klubu Celje Pivovarna Laško pridružujejo akciji “0,0 šofer”

Podobno kot lani, bo tako celjski klub tudi letos aktivno podprl akcijo VOZI 0,0! V sodelovanju s Policijsko upravo Celje, s katero celjski klub ob organizaciji tekem že drugače odlično sodeluje, bo v teh dneh nagrajeval voznike, ki bodo dosledno upoštevali cestno prometne predpise. Policisti v vseh dneh akcije, torej do 11. novembra, na celotnem območju PU Celje preverjajo psihofizično stanje voznikov.

V času akcije, oziroma v času pred tekmo z Zagrebom, ste lahko nagrajeni. Vsak udeleženec v prometu, ki ga bo ustavila policija in bo dosledno upošteval CPP, lahko prejme kupon za brezplačen ogled težko pričakovane tekme lige prvakov med RK Celje Pivovarna Laško in RK PPD Zagreb.

Še posebej aktivno pa bo klub s PU Celje sodelovali v četrtek, 7. novembra, med 9.30 in 10.30 dopoldan, ko bodo na eni izmed lokacij v Celju, pri kontroli prometa, ki jo bodo seveda izvajali policisti, sodelovali tudi igralci Celja Pivovarne Laško. Takrat bodo igralci osebno delili voznikom vabila na tekmo. 

 

VIR IN FOTO: RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO

Komentarji