Domen Novak: “Szeged ali Ormož, vseeno je!”

Pred rokometaši Celja Pivovarne Laško sta dve domači tekmi, najprej Ormož, v nedeljo pa v Zlatorog prihaja Zagreb. Generalka pred Zagrebčani bo na sporedu danes ob 18. uri.


“Na vsakega nasprotnika se pripravljamo enako zavzeto, naj bo to Szeged ali Ormož,” je uvodoma dejal mladi, perspektivni Domen Novak. “Vsi igralci smo pripravljeni vsakič vstopiti na igrišče in pomagati do rezultatov in tako bo tudi tokrat. Seveda si vsak želi igrati čim več, vendar vse to se zgodi postopoma, ne preko noči, v prvi vrsti pa je pomemben uspeh ekipe,” je dolgo celjsko klop in veliko konkurenco pokomentiral 21-letni levičar, ki je z mladinsko reprezentanco prišel do naslova evropskih prvakov in bil tudi izbran za najboljše desno krilo evropskega prvenstva. 

Novak pa se zaveda, da v Zlatorog prihajajo ranjeni gostje, ki so izgubili zadnji dve zaporedni domači tekmi. “Ormož bo vsekakor nevaren nasprotnik, ki sem ga pričakoval nekoliko višje na lestvici. Vse njihove tekme so dokaj izenačene, česar pa seveda mi ne bomo želeli tokrat,” je napovedal Novak.

In kakšen je recept za visoko zmago nad Ormožem? “Z našo prepoznavno igro, ki nas krasi v tej sezoni, torej v prvi vrsti z odlično obrambo, moramo tudi to tekmo mirno pripeljati do konca. Zavedamo pa se, da to ne bo preprosto in da bo nasprotnik v Zlatorog prišel povsem neobremenjen, kar je vedno lahko nevarno, če se na to ne pripraviš. Tega pa ne bomo dovolili,” je prvo tekmo 9. kroga napovedal Domen Novak.

9. KROG LIGE NLB

sreda, 6. november
18.00 RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO – RK JERUZALEM ORMOŽ

četrtek, 7. november
17.30 RK GORENJE VELENJE – RK TRIMO TREBNJE

sobota, 9. november
18.00 MRK KRKA – MRD DOBOVA
19.30 RK MARIBOR BRANIK – RD BUTAN PLIN IZOLA
20.00 RD KOPER – RK SLOVENJ GRADEC 2011
20.30 RD URBANSCPE LOKA – RD RIKO RIBNICA

LESTVICA

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO: RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO

Komentarji