Celjani vstopajo v zahteven teden: najprej Gorenje, nato PSG

Celjski rokometaši tudi po malo manj kot dvomesečnem premoru zaradi nedavnega evropskega prvenstva v Avstriji ter na Švedskem in Norveškem nadaljujejo svoj zmagoviti pohod na domačem prizorišču. Na današnjem obračunu so zanesljivo opravili z Mariborčani in dokazali, da v naporen teden – najprej bodo v sredo gostovali v Velenju, konec tedna pa gostili še zvezdniške Parižane v okviru Lige prvakov – vstopajo v dobri pripravljenosti.


Tomaž Ocvirk, trener RK Celje Pivovarna Laško:
“V igri se nam še pozna, da so se nam nekateri igralci še priključili in da v času prvenstva niso dobili velike minutaže. Danes smo imeli precejšnje težave v fazi zaključevanja napadov, a to se dogaja tudi nekaterim, ki so bili tu na pripravah. Naša naloga je, da v naslednjih dneh popravimo tiste stvari, ki nam še ne gredo, predvsem da dobimo širino. Tako smo danes veliko rotirali, poizkušali vračati igralce, ki se vračajo po poškodbah, saj nas čaka veliko tekem in potrebovali bomo vsakega. Obramba je bila danes zelo dobra, agresivna, gibljiva, kot rečeno, pa je naša največja težava povezana z realizacijo, ki jo moramo do tekme z Gorenjem Velenjem in potem tistih naslednjih, popraviti.”

Obeta se pravi spektakel, ki so ga v celjskem taboru začinili s številnimi akcijami in novostmi, nagradnimi igrami in ugodnostmi za obiskovalce.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

 

FOTO: GREGA KATIČ

Komentarji