Anže Dobovičnik: “Za nami je zelo težka tekma”

Po reprezentančnem premoru sta v 16. krogu  prvi na igrišče stopili ekipi RK Trimo Trebnje in MRD Dobova. Trebanjci so z zmago ohranili stik s samim vrhom lestvice. Dobova se je dobro upirala 45. minut nato pa so rokometaši Trima upravičili vlogo favorita in tekmo spreobrnili sebi v prid.


Pričakovali smo izjemno izenačeno in zanimivo tekmo, saj sta obe ekipi v prvem delu sezone pokazali veliko. Sploh prvi polčas, ki so ga domačini dobili z rezultatom 13:11 je minil v enakovrednem boju. V drugem delu pa so Trebanjci stvari postavili na svoje mesto in si v 49. minuti, ko so povedli s sedmimi goli (24:17) prednosti priigrali odločilno prednost.

RK TRIMO TREBNJE : MRD DOBOVA 27:23 (13:11)
Cirar 10 (3), Dobovičnik 8; Bura 6 (1), Jezernik 5.

IGRALEC TEKME: Anže Dobovičnik:

Anže Dobovičnik, rokometaš RK Trimo Trebnje:
“Za nami je zelo težka in pomembna tekma za utrditev četrtega mesta na lestvici. Vesel sem, da smo jo dobro odigrali, tudi brez dveh nosilcev naše igre, in jo mirno pripeljali do zaključka. Letošnji del prvenstva smo uspešno začeli, vendar nas čaka v nadaljevanju še veliko dela in truda za uresničitev naših ciljev.”

Tilen Leben, rokometaš MRD Dobova:
“Tekma je bila, kot smo pričakovali. Zavedali smo se, da bodo odločale malenkosti in prav to je na koncu naredilo razliko v prid domačinov. Žal danes samo borba in velika želja sta bili dovolj, zato je na nas, da dvignemo glave in se že povsem osredotočimo na naslednjega tekmeca!”

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Foto: Rok Nose/Dolenjski list

Komentarji