Celje ima novega

Rokometni klub Celje pivovarna Laško ima novega predsednika. Na rednem zboru članov, so na volitvah za predsednika izbrali Gregorja Planteuaa.


Planteu je na predsedniškem mestu zamenjal Jerneja Smisla. Smisl ostaja v klubu kot član upravnega odbora. Gregor Planteu je nekdanji direktor kluba, to funkcijo je opravljal med letoma 2014 in 2017, ostal pa je član upravnega odbora in tako pozna delovanje kluba. V preteklem obdobju je bil predsednik združenja evropskih klubov, sedaj pa je član ožjega vodstva. Skupaj s predsednikom Xavierjem O’Callaghanom združenje zastopa v Professional Handball Board pri EHF.

Za klubsko spletno stran je ob izvolitvi povedal: Vesel in ponosen sem, da mi je bilo zaupano predsedovanje takšnemu klubu, kot je RK Celje Pivovarna Laško. To je velika čast, hkrati pa velika obveza, česar se dobro zavedam. Gre za klub z izjemno tradicijo, gradile so ga številne generacije, ki jim moramo biti hvaležni, da imamo rezultatsko najuspešnejši slovenski športni kolektiv v mednarodnem pogledu in enega najuspešnejših v domačih tekmovanjih. To kontinuiteto si želimo nadaljevati, ponosno zastopati Celje in Slovenijo ter imeti ob tem podporo generalnega ter ostalih sponzorjev in lokalnega okolja ter seveda navijačev, zaradi katerih se šport odvija. Ne bomo imeli veliko časa govoriti, zavihati je potrebno rokave in nadaljevati s trdim delom.”

Komentarji