Cene paketov PREVISOKE?! Na to opozarja tudi Bombač!

Kljub temu, da je Rokometna zveza Slovenije v sodelovanju z Nomagom in Kompasom pripravila pakete potovanja v Stockholm, pa očitno reprezentanti te podpore ne zaznajo. No, roko na srce, zaslužijo si jo, zato jim jo tudi moramo dati! A vprašanje je, kdo vse si finančno to lahko privošči?


Na svoj Instagram profil je Dean Bombač objavil spodnjo fotografijo … Zakaj? Najverjetneje je Bombač videl cene, ki so jih postavili v Nomagu in Kompasu. Za vikend v Stockholmu boste – če boste zelo varčevali – odšteli okoli 1.000€. Pretirano? VSEKAKOR!

IZRAČUN

Za najcenejši aranžma pri Nomagu zaračunajo 720 € (letalski prevoz + nočitev z zajtrkom) + vstopnica 123,19 € za polfinale in 189,52 € za finale. V kolikor bomo jedli samo zajtrk v hotelu in ne bomo v Stockholmu zapravili niti 1 centa, smo na strošku 1032,71 €. Kar seveda vemo, da ni mogoče, saj je treba imeti več obrokov in tudi nekaj malega pijače – pa čeravno je to voda. 

FANTJE NAS POTREBUJEJO!

Seveda obstajajo tudi drugačne opcije. Soba preko raznih nepremičninskih platform, letalski prevoz iz kakšnega drugega letališča itd. Vseeno lahko podpremo Slovenijo! Moramo podpreti fante, zaslužijo si!

 

Komentarji